Kontakta oss på Dalarna Solcellsmontage

Kontakta oss på Dalarna Solcellsmontage

Har du frågor eller funderingar kring solenergi, solpaneler eller solceller till ditt hus i Borlänge? Då finns vi här för att hjälpa dig!

Välkommen till Dalarnas Solcellsmontage! Vi jobbar med installationer av solpaneler & solceller till dig i Borlänge, Falun och övriga Dalarna. Alla våra installatörer har erfarenhet och kunskap inom branschen. Har du möjligtvis frågor eller funderingar kring solenergi så får du gärna skriva in till oss via kontaktformuläret.


Vi är ett seriöst solcellsföretag som har ett stort intresse för teknik. Vår vision är att få bidra med vår kunskap inom solenergi, så att du som villaägare får en optimal solelanläggning skräddarsydd efter ditt behov. 

Vi ser fram emot att höra av från dig! 

Boka hembesök med oss när du har frågor om solenergi

Vi är dina lokala experter inom solenergi & solceller i Borlänge. Varmt välkommen att kontakta oss för att boka gratis hembesök där vi kan hjälpa dig att göra en klok och miljövänlig investering!

Våra fina kundrecensioner

Vi kan med stolthet visa upp de fina kundrecensioner vi har fått för de jobb vi har utfört inom solceller i Borlänge, Falun och övriga Dalarna! 
Recension från Annika Larsen
Professionellt jobbat både med montering och igångsättning av solceller. Bra bemötande och trevlig personal. Helnöjd kund😊
Annika Larsen
Recension från Mikael Sandberg
Jag är helnöjd med bemötande och monteringen av mina solceller! Rekommenderar absolut Dalarnas solcellmontage!5/5
Mikael Sandberg
Recension från Jonas Bosell
Super nöjd!! Mycket proffsigt bemötande och utförande! Rekommenderas varmt! 5/5 ☀️☀️☀️☀️☀️
Jonas Bosell