Välkommen till Dalarnas Solcellsmontage

Välkommen till Dalarnas Solcellsmontage

Vi är dina experter på solpaneler, solceller och solenergi från Borlänge!

Vår historia började för ett par år sedan och hur det gick till tänkte vi berätta om här. I början så erbjöd vi tjänster inom solenergi genom Dalarnas Takmontage. De är ett av dalarnas bästa företag när det kommer till takbyten och det visade sig falla naturligt att erbjuda solceller och solpaneler i samband med takbyten. Allt eftersom så växte sig efterfrågan av solceller i Borlänge, Falun och övriga Dalarna allt starkare. För att vi skulle kunna behålla den service och kvalitet vi erbjöd valde vi att starta Dalarnas Solcellsmontage

Borlänges experter på solceller

Idag är vi på Dalarnas Solcellsmontage experter på allt som rör solceller och solpaneler. Med utgångspunkt i Borlänge kan våra medarbetare hjälpa dig att välja ut den absolut bästa lösningen för just dig och ditt hem. Allt du behöver göra är att kontakta oss för att boka ett gratis hembesök! Vi ser fram emot att höra av från dig!


Tjänster på Solceller Borlänge

Boka hembesök med oss när du har frågor om solenergi

Vi är dina lokala experter inom solenergi & solceller i Borlänge. Varmt välkommen att kontakta oss för att boka gratis hembesök där vi kan hjälpa dig att göra en klok och miljövänlig investering!

Boka hembesök med oss när du har frågor om solenergi

Boka hembesök